Ледь не побилися: У Полтаві стався черговий інцидент за участю місцевих мешканців та працівників ТЦК (відео)

В Полтаві стався черговий скандал між місцевими мешканцями та працівниками ТЦК. Чоловіку намагалися виписати другу повістку, але сталася сварка та штовханина. Відповідне відео з’явилося в соцмережах, передають Патріоти України.

Як зазначається, інцидент стався на Центральному ринку. Там працівники ТЦК намагалися виписати чоловіку другу повістку, проте той відмовився її приймати, через що сталася штовханина.

Згодом на місце викликали правоохоронців. Ті встановили особу чоловіка, який не хотів приймати повістку - ним виявився 45-річний місцевий мешканець. Наразі з ним працюють правоохоронці.

На кадрах же з відео видно, як на узбіччі дороги стоїть велика купа людей. Чоловік, який ймовірно є працівником ТЦК, тримає з верхній одяг громадянина та не відпускає його. В цей час інші очевидці вимагають від представника ТЦК показувати посвідчення.

Одна з жінок, яка залишилась за кадром сказала, що чоловік “заступився за хлопця”. “Він заступився за молодого парнішку, у якого повістка вже є. З такими матюками…”, - сказала жінка.

Втік зі служби, ще й вихвалявся цим: ДБР затримало дезертира з Франківщини

четвер, 9 травень 2024, 17:28

Правоохоронці затримали військовослужбовця, який вихвалявся, що не повернеться на службу та підбурював до втечі інших військових.Про це повідомили у Державному бюро розслідувань, передає "Еспресо.Захід". Фігурант проходив службу в одній з військових ча...

Влаштували провокацію: Хакери зламали супутниковий ефір низки українських каналів і запустили показ параду в Москві

четвер, 9 травень 2024, 16:45

Росіяни зламали супутниковий ефір каналів груп StarLight Media та «Інтер» і запустили трансляцію параду в Москві на Красній площі. Про це свідчать відео, які почали з’являтися в телеграм-каналах. . Цю ж інформацію підтвердили «Детектору медіа» і в Нац...