Ледь не померла на вулиці: У Польщі дивом врятували українку

У польському місті Олава поліцейські дивом врятували 41-річну українку, яка знепритомніла на вулиці. Чому, жінці стало зле, невідомо. Про інцидент повідомляє місцева поліція, передають Патріоти України.

Жінка лежала без свідомості під будинком біля лавки. Українка не реагувала на зовнішні фактори, у неї були відсутні дихання і пульс. Її пізно ввечері 12 грудня побачила випадкова перехожа, яка вигулювала свою собаку.

Першу медичну допомогу жінці надали правоохоронці. За кілька хвилин їм вдалося відновити серцево-легеневу діяльність жінки, але її стан залишався нестабільним. На місце подій викликали "швидку допомогу" та рятувальників.

Скандальний священник "відзначився" жартом про удар по телевежі Харкова, українці відреагували

вівторок, 23 квітень 2024, 13:16

Відомий священник ПЦУ Олександр Дедюхін знову опинився у центрі скандалу – на цей раз він вирішив "пожартувати" про мешканців Харкова, які залишились без доступу до телебачення після того, як окупаційні війська Росії завдали удару по телевежі 22 квітня...

"Мы помним… С Днем Победы!": Найкращий ліцей Києва очолила директорка з сумнівною репутацією (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 12:43

Київськиц ліцей "Престиж" очолила прихильниця "руського міра". На претензії щодо директорки у відділі освіти належно не відреагували. Про це пишуть батьки учнів ліцею у соцмережах, передають Патріоти України. Промоніторивши соцмережі, батьки учнів ліце...