Ледь не згоріли живцем: У Херсоні таксист врятував хлопчика та його маму від неминучої смерті

У Херсоні небайдужий таксист врятував від смерті маленького хлопчика та його маму. Жінка разом з дитиною ледь не згоріли живцем у своїй домівці - в оселі почалася пожежа, проте вони спали та ні про що не підозрювали. На щастя, поруч проїжджав чоловік. Про інцидент, який дивом не закінчився трагедією, повідомляють Патріоти України із посиланням на видання "Новий день".

Так, жінка та її син спали у себе вдома, в багатоквартирній одноповерхівці на вулиці Пилипа Орлика. Вночі в електропроводці будинку сталося замикання, через що загорівся телевізор, який стояв біля вікна. Почалася пожежа, проте мати та її дитина не прокинулися.

Біля будинку приблизно в 01.00 їхав таксист. Він побачив вогонь та дим у вікні квартири та одразу зрозумів, що там можуть знаходитися люди. Небайдужий чоловік не зміг проїхати повз та зупинив авто. Він почав щодуху стукати у двері та вікна, аби розбудити людей.

Жінка прокинулася, вона та її син спали у дальній кімнаті, тому не відчули запаху диму. Таксист викликав швидку допомогу та пожежників. Лише коли чоловік впевнився, що з людьми все гаразд, він поїхав.

"У пресцентрі ГУ ДСНС "Новому дню" підтвердили, що оперативна реакція таксиста дійсно відіграла ключову роль у порятунку двох людей. Прибувши на місце, рятувальники вивели з квартири жінку, яка вже стояла під дверима, очевидно, не наважуючись залишити її без сина. Хлопчика один із рятувальників виніс на руках", - повідомили у виданні.

7-річного хлопчика та його матір забрали до лікарні. Наразі їх життю нічого не загрожує, проте під час пожежі вони наковталися диму. На щастя, пожежу швидко загасили. Полум'я не встигло розповсюдитися по усій квартирі. Тепер друзі матері та її сина шукають таксиста аби подякувати за його небайдужість.

"Хитра мобілізація": Стало відомо, у якому випадку навіть багатодітний тато може отримати повістку

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:30

У Законі про мобілізацію за несплату аліментів татам трьох і більше дітей будуть знімати бронь. І це торкнеться навіть жінок. Однак це не означає, що боржника одразу відправлять на фронт, передають Патріоти України. Про нові правила у Законі про мобіл...

В Україні для кількох категорій скасували плату за доставку газу? Все, що треба знати

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:30

Більшість споживачів газу найближчим часом сплачуватимуть за газ, як і раніше, за старими тарифами, передають Патріоти України. Варто пам'ятати, що окремо потрібно сплачувати за «блакитне» паливо і за його доставку. Щодо останнього платежу у мережі н...