Ледь не зірвався концерт у Неаполі: У Андрія Данилка виникли серйозні проблеми зі здоров'ям

Український артист Андрій Данилко розповів, що буквально перед концертом у Неаполі він захворів на ларингіт. Через це у нього пропав голос і була висока температура, повідомляють Патріоти України.

Однак на допомогу артисту прийшов хороший лікар, який швидко поставив його на ноги, завдяки чому він разом зі своєю сценічною мамою Інною Білоконь все ж відіграв концерт і зарядив людей позитивною енергією.

"Цей концерт міг не відбутися через ларингіт, відсутність голосу і температури. Але завдяки вашій підтримці та чудовому лікарю концерт став одним із найгарячіших. Спасибі Неаполю, спасибі українцям, спасибі організаторам", - написав Данилко на своїй сторінці в Instagram.

Нагадаємо, раніше Андрій Данилко заявив, що поїде до Москви і назвав причину. "З моєю критикою вторгнення 2022 року це означатиме, що у 98 років я повернуся до Москви і поїду шукати могилу Путіна", - сказав співак.

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...