Легенда "Динамо" відверто розповів про напад на нього та зізнався, чи буде він тепер працювати в Польщі

Колишній тренер Заглембє Сосновець Олександр Хацкевич розповів про напад хуліганів під час тренування команди та про те, як цей випадок змусив його залишити клуб, передають Патріоти України.

«У мене немає претензій, тому що клуб робив усе можливе, щоб створити умови для тренувань, але не гарантував безпеку на роботі мені та моїм колегам. На полі я відповідаю за здоров’я гравців, і клуб ніяк не відреагував на цей інцидент. У мене лише одне питання до клубу — чому вони не змогли забезпечити мою безпеку на роботі? Йдеться про моє життя і здоров’я. У цій ситуації я міг втратити як мінімум здоров’я. Я не хочу ризикувати його втратою. Я займаюся футболом 30 років, а мені 50, і це [напад фанатів] сталося зі мною вперше — і, сподіваюся, востаннє - раз у житті. Для мене як для професійного тренера це був шок. Рафал [Коллінз, міноритарний акціонер — прим.] запросив нас приєднатися до цього проєкту, але потім я йому сказав, що не можу продовжувати роботу після цього випадку», — цитує слова Хацкевича Przegląd Sportowy Onet.

Також білоруський фахівець, який раніше працював у Динамо, висловився щодо свого майбутнього. «Треба спокійно все проаналізувати. Ви знаєте, як це буває з тренерами, ніколи не знаєш, коли буде пропозиція. Працювати в Польщі? А чому б і ні? Чи не відштовхує мене ця ситуація, зважаючи на те, що щось подібне відбувається і в інших клубах країни? Посилаючись на ваші слова, можу жартома сказати, що принаймні в інших клубах тренерів не б’ють. Цей інцидент не вплинув на моє загальне враження про Польщу, про те, яка там атмосфера, як вони підтримують команди», — додав Хацкевич.

Мобілізували прямо посеред вулиці у Львові: На Харківщині загинув директор Менського музею

четвер, 16 травень 2024, 14:39

На фронті загинув відомий експерт з історико-культурної спадщини Віталій Крутий, який очолював краєзнавчий музей у місті Мена, що на Чернігівщині. Музейника мобілізували до лав прикордонних військ менше ніж пів року тому, фактично викравши його посеред...

Чи реально мобілізуватися на цивільну посаду в армії: У Міноборони дали пояснення

четвер, 16 травень 2024, 14:30

Якщо мобілізовані українці мають бажання гарантовано йти на конкретну посаду, то вони можуть за допомогою рекрутингових центрів обрати необхідну вакансію. Про це в ефірі телемарафону повідомив речник Міноборони Дмитро Лазуткін. “По-перше, це реально. П...