Легенда кінематографа бореться за життя: Син 83-річного Алена Делона опублікував перше фото батька після інсульту

base article image

У мережі з'явилося перше фото знаменитого французького актора Алена Делона, який в червні переніс інсульт. Поки він знаходився в клініці, виникли навіть чутки про те, що він помер.

Розвіяти домисли про смерть улюбленця трьох поколінь кіноглядачів вирішив його спадкоємець Ален-Фаб'єн. Вдячний син опублікував на своїй сторінці в Instagram фото з батьком, зазначають Патріоти України. Як пересвідчились мільйони шанувальників на знімку Делони позують разом. Делон після перенесеного інсульту помітно схуд, але виглядає переконливо бадьорим і посміхається. Фаб'єн запевняє, батько успішно відновлюється.
«Прогрес кожен день. Ми не могли і мріяти про таке одужання. Він тепло дякує вам усім за підтримку, яку ви йому надаєте», - написав Фаб'єн під фото.
Нагадаємо, після інсульту і крововиливу Ален Делон відновлювався в клініці в Швейцарії.

Вбивці на трибунах: Під час футбольного матчу ворожий фанат кинув ніж у голову гравцю, що подавав кутовий (відео)

середа, 24 квітень 2024, 8:05

Під час матч 18-го туру чемпіонату Колумбії між командами Медельїн та Атлетіко Насьональ один з фанатів ледь не завдав великої шкоди гравцю гостей, передає

Удару по кишені бути? Українцям можуть запровадити нові тарифи на електроенергію - депутат назвав ймовірну ціну

середа, 24 квітень 2024, 7:44

У разі підвищення тарифу на електроенергію для населення ціна може вийти на рівень собівартості струму - 3,5 грн за кВт*год. замість нинішніх 2,64 грн. Такі розрахунки ґрунтуються на тому, що держава не може собі дозволити дотувати виробництво електрое...