Легенда київського "Динамо" одружився з донькою скандального депутата від ОПЗЖ (фото)

Колишній футболіст київського Динамо та збірної України Олег Гусєв, який зараз працює у тренерському штабі Мірчі Луческу, втретє одружився, інформують Патріоти України.

Обраницею 39-річного ексфутболіста стала дівчина на ім'я Валерія, яка поділилася спільними світлинами у своєму акаунті в Instagram, де вона є доволі популярною, маючи 138 тис. підписників.

Як стверджує ua-football, Валерія є донькою Юрія Солода, скандального депутата від фракції ОПЗЖ, який нещодавно склав свій мандат разом із дружиною Наталією Королевською. Від двох попередніх шлюбів у Гусєва є двоє дітей — син Олексій та донька. Зі своєю попередньою дружиною Марією Гусєв розлучився у 2021 році.

Підвищення пенсій з 1 квітня зачепить не всіх українців: Все, що треба знати

четвер, 28 березень 2024, 14:37

З 1 квітня в Україні заплановане збільшення мінімальної зарплати, що вплине на деякі соціальні виплати, передають Патріоти України. Як пише biz.nv.ua, зокрема, після цього мають підвищитися пенсії громадян віком 65+ з повним страховим стажем (35 років...

"Сталося через укус кліща": Спливли подробиці смерті ексфутболіста збірної України Шершуна

четвер, 28 березень 2024, 14:24

Відомий український футболіст Богдан Шершунпомер 7 січня у Бельгії від раку мозку, до якого призвів укус кліща. При цьому лікарі надто пізно зуміли діагностувати тяжку хворобу, яка спричинила смерть ексгравця національної збірної у віці 42 років, пере...