Легенда повертається на поле через коронавірус: Шовковського включено до заявки збірної України на матч з Францією

Член тренерського штабу національної команди готується до контрольного поєдинку.

Тренера збірної України Олександра Шовковського включено до заявки гравців на майбутній товариський матч проти команди Франції. Про це повідомляє УАФ, передають Патріоти України.

45-річний фахівець вже приступив до тренувань разом з командою. Це рішення пов'язане з тим, що в обоймі збірної залишився один голкіпер - динамівець Георгій Бущан. Воротарі Андрій Лунін з "Реала" та Юрій Паньків з "Олександрії" здали позитивні тести на коронавірус, коли прибули до Франції.

УЄФА дозволяє вносити до заявки гравців без клубу, які офіційно завершили кар'єру, якщо вони є громадянами цієї країни. У тренерському штабі зазначили, що Шовковський має шанси вийти на поле, якщо Бущан здасть позитивний тест на COVID-19 або отримає травму під час поєдинку. Результати чергових тестів команда отримає орієнтовно о 16.00.

Олександр Шовковський завершив кар'єру у 2016-му році. У складі збірної України легендарний воротар провів 92 поєдинки.

"Немає паспорта РФ - не отримаєш дитину": Окупанти погрожують породіллям на Луганщині

понеділок, 6 травень 2024, 3:25

Російські загарбники на окупованій Луганщині погрожують не віддавати дітей батькам, якщо у них немає документів РФ, передають Патріоти України. “Напередодні пологів жінок у так званій "ЛНР" в окремих випадках ще можуть госпіталізувати без наявності пас...

Айтішниця поскаржилась, що роботодавець відхилив її кандидатуру через те, що вона... з Харкова

неділя, 5 травень 2024, 22:50

UI/UX дизайнерка Марина Стульнікова з Харкова розповіла як зіткнулася з відмовою від роботодавця через свою локацію. За її словами, їй уперше відмовили з такої причини. Після цього дизайнерка всюди прибрала позначку про свою локацію в Харкові, передают...