Легенда українського клубу назвав гравця, від якого залежить перемога Шахтаря над Болоньєю

У середу, 18 вересня, донецький Шахтар протистоятиме Болоньї у першому туру Ліги чемпіонів 2024/25. Суперники «гірників» потрапили в найпрестижніший клубний турнір Європи, посівши п’яте місце в Серії А, повідомляють Патріоти України.

Минулого сезону Болонья стала справжньою сенсацією в італійському футболі й цілком заслужено отримала місце під сонцем. Однак деякі творці цього чуда пішли на підвищення, тому зараз червоно-сині змушені грати в ЛЧ дещо оновленими.

Для Шахтаря, який є чинним чемпіоном України, матч проти Болоньї не буде легкою прогулянкою. «Гірники» важко стартували в УПЛ, однак перемога над Карпати додала підопічним Пушича впевненості перед матчем проти італійців.

На думку колишнього гравця збірної України та легенди львівських Карпат Ігоря Худоб’яка, Шахтар повинен зіграти у свою гру та сподіватися на хороший день Георгія Судакова, аби здобути позитивний результат у своєму першому матчі Ліги чемпіонів 2024/25.

«Болонья залишається хорошою командою. Звичайно, це вже не той колектив, який був минулого року з Тьяго Моттою і тими футболістами, яких вони продали в кращі клуби. Але італійці грають вдома і це буде дуже хороша гра. Думаю, що Шахтарю потрібно зіграти так, як вони вміють, але трішки з обережністю, не так сильно багато і потужно атакуючи, як в чемпіонаті України. Можливо, «гірники» зіграють у середній блок з думкою про власні ворота, щоб десь не пропустити. Думаю, ця гра буде на результат. Шахтар готувався до цього матчу так, щоб вийти на пік форми, але їхні суперники можуть грати на рівних з «гірниками».

В першу чергу, я думаю, що для перемогти Шахтаря потрібна командна гра та хороший день Судакова. Це допоможе «гірникам» здобути хороший результат у першому матчі ЛЧ. Звичайно, матч з Карпатами додав впевненості донецькому клубу. Їм буде психологічно легше після перемоги над «левами», але не треба забувати, що це Ліга чемпіонів, буде гра зовсім іншого рівня. На жаль, я не бачив гри Шахтаря проти Карпат, тому мені важко сказати щось по цьому матчі. Але, можу сказати, шанси у матчі проти Болоньї дійсно, як казав Срна, десь 50 на 50. Він відштовхувався від ситуації в чемпіонаті, але зараз не можна порівнювати Серію А та УПЛ. Зараз важко спрогнозувати рахунок матчу. Сподіваюсь, що Шахтар не програє, але не бачив багато матчів Болоньї та донеччан. У цій Лізі чемпіонів «гірники» можуть виграти три-чотири матчі. Думаю, це буде хорошим результатом", — сказав Худоб’як.

Джерело: НВ

"Чоловіки були в збудженому стані": Польські прикордонники розповіли свою версію затримання Усика в аеропорту Кракова

середа, 18 вересень 2024, 14:43

Спікер Карпатського відділу прикордонної служби Польщі Яцек Міхаловський 18 вересня прокоментував тимчасове затримання українського боксера Олександра Усика та представника його команди в аеропорту Кракова, передають Патріоти України. За його словами, ...

У Києві затримали ряженого "військового": Ким він виявився насправді (фото)

середа, 18 вересень 2024, 14:28

У середу, 18 вересня, у Києві у Святошинському районі затримали двох квартирних крадіїв, один з яких був одягнений у військову форму. Про це повідомила пресслужба столичної поліції, передають Патріоти України. Правоохоронці спростували інформацію, що ц...