Легенда українського тенісу розповів, де зараз "хороші" росіяни

Колишній тенісист та чинний військовослужбовець Сергій Стаховський поділився думками щодо «хороших» росіян. В інтерв'ю РБК-Україна Стаховський сказав, що хорошими росіянами можна назвати тих, які зараз зі зброєю воюють проти загарбницької армії РФ в Україні, однак їх дуже мало, передають Патріоти України.

«Немає їх. «Хороші рускі» зі зброєю зараз в Україні воюють проти всієї тої збірної солянки (окупаційної армії РФ — ред).

«Хороші рускі», які десь там далеко кажуть, ой як недобре, це лише форма своєї легалізації за кордоном. І зараз вони просувають історії, що є русофобія, хоча вони всі відповідальні за те, що зараз коїться в Україні.

Навіть якщо ці «хороші» є, то їхня кількість настільки маленька, що якщо ми почнемо розказувати, що вони існують, дуже велика кількість росіян, які не такі хороші, будуть підлазити під цю квоту. Таким чином ми їх просто легалізуємо.

Можливо, це жорстко, але в нас сотні тисяч загиблих, поранених, покалічених, мільйони біженців, зруйновані сім'ї, і ми повинні десь показувати якусь толерантність? Я проти", — сказав Стаховський.

Зазначимо, що Сергій є військовослужбовцем Центру спеціальних операцій СБУ Альфа.

Таке буває раз на 50 років: У Німеччині виникла масштабна повінь (фото)

субота, 18 травень 2024, 14:30

Сильний дощ спричив у німецькій землі Саарланд у п'ятницю затоплення вулиць, підвалів та зсуви ґрунту. Ситуаційний центр в Саарбрюккені – столиці землі – нарахував понад 3000 виїздів на виклики поліцейських і рятувальників. Про це повідомило німецьке в...

"Ображали мене і мою сім'ю": Син Суркіса поскаржився на юнаків із "Шахтаря"

субота, 18 травень 2024, 13:42

Голкіпер Динамо U-19 В’ячеслав Суркіс розповів про конфлікт з фанатами та гравцями Шахтаря, який відбувся після матчу у молодіжній першості, передають Патріоти України. Після завершення гри, у якій Динамо перемогло з рахунком 2:1, на полі ледь не стала...