Легендарна Барбра Стрейзанд пожертвувала Україні $240 000

На медичну допомогу. Барбра Стрейзанд

Американська співачка та актриса Барбара Стрейзанд, яка активно підтримує Україну з початку повномасштабної війни, пожертвувала 240 тисяч доларів на медичну допомогу.

Зазначається, що це сталося під час саміту, що відбувся з нагоди річниці UNITED24. Після виступу міністра охорони здоров'я Віктора Ляшка, координатор платформи Ярослава Гресь передала йому чек на чималу суму.

"Стрейзанд постійно підтримує платформу з серпня 2022 року. Дякуємо, Барбро!", - йдеться у повідомленні.

Крім того, саміт UNITED 24, який пройшов 6 травня в Києві, відвідали актриса Кетрін Віннік, голлівудська актриса Іванна Сахно, актор Лієв Шрайбер, режисер Мішель Азанавічюс, нобелівський лауреат Пол Нерс, головний менеджер і оператор-постановник Imagineль Dragons.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...