Легендарна військова медикиня "Айдару" Тетяна Борисенко потребує фінансової допомоги для термінової операції

Військовий медик, ветеран "Айдару" Тетяна Борисенко потребує термінової фінансової допомоги для лікування важкої хвороби. Про це на своїй сторінці у фейсбуці повідомляє Українська асоціація інвалідів АТО, зазначають Патріоти України.

"Легендарна айдарівка, військовий медик Тетяна Борисенко ("Мама Таня") потребує нашої допомоги. Учасниця Євромайдану, одна із перших відправилася на Схід добровольцем в батальйон АЙДАР захищати нашу незалежність. Але тяжкі поранення, катування в полоні призвели до хвороби та пухлини в голові. Самотужки боротися із хворобою їй надзвичайно тяжко. Операцію необхідно робити ТЕРМІНОВО. Вартість операції, близько 200 тисяч гривень", - йдеться у повідомленні.

Всіх небайдужих просять допомогти врятувати життя "Мамі Тані" та зібрати кошти на операцію.

Рахунок в Ощадбанку 5167803222762085 Тетяна Борисенко.


Екстренер "Чорноморця" спрогнозував, чи зможуть українці вибачити Тимощуку зраду

субота, 4 травень 2024, 14:04

Колишній головний тренер Кривбаса, Чорноморця та Маріуполя Олександр Бабич висловився щодо Анатолія Тимощука, який залишився в країні-агресора після початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну. В інтерв'ю "Українському футболу" наставник заявив...

Прийшли "заступитися" за товаришів: На Закарпатті суперечка між ромами й працівниками ТЦК переросла у стрілянину (відео)

субота, 4 травень 2024, 13:28

На Закарпатті сталася стрілянина біля Територіального центру комплектування та соціальної підтримки (ТЦК) в місті Виноградів. Про це повідомила місцева поліція, передають Патріоти України. Правоохоронці розслідують кримінальне провадження за фактом кон...