Легендарного викрадача елітних авто Калаша затримали на Київщині (відео)

На Київщині затримали крадія авто, який "працював" у різних областях України. Про це повідомив начальник Головного управління Національної поліції в Київській області Андрій Нєбитов у своєму Telegram-каналі, передають Патріоти України.

"Добігався! Легендарного угонщика "Калаша" затримали на Київщині. Злодій кілька місяців переховувався від слідства", - зазначив він.

За словами Нєбитова, 43-річний зловмисник спеціалізувався на крадіжках елітних авто Lexus та Toyota, а для викрадення автівок користувався обладнанням вартістю від 30-40 тисяч доларів.

"На своєму рахунку має цілу серію злочинних епізодів в різних областях України, в тому числі в Рівненській, Київській області та столиці. Наші поліцейські вже передали спритника слідчим із Вінниці", - розповів очільник поліції Київщини.

Нагадаємо, раніше Міністр внутрішніх справ України Денис Монастирський розповів, що на початку війни в країні значно впав рівень злочинності майже по всіх категоріях злочинів.

"Обмежено придатних не буде: Українців ділитимуть на чотири категорії за станом здоровʼя

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:47

В Україні більше не буде людей зі статусом "обмежено придатний". Українців за станом здоров'я ділитимуть на чотири категорії, передають Патріоти України з посиланням на директорку департаменту охорони здоров'я Міністерства оборони Оксану Сухорукову в...

В Україні одночасно високий рівень безробіття та дефіцит працівників: Гетманцев оцінив вплив мобілізації на ринок праці

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:30

Мобілізація є одним із факторів, що призводить до дефіциту кадрів на українському ринку праці, що посилюється високим рівнем безробіття в країні. Проте цю проблему можна вирішити - зокрема, шляхом впровадження заходів з поліпшення системи бронювання та...