Легендарний білорусько-російсько-український репер пішов студентом до харківського вишу

В університеті інформацію про те, що Сергій Пархоменко 13 серпня 2019 подав документи до приймальної комісії, підтвердили.

Сергій Пархоменко вирішив знову вчитися. Фото: ТСН.

Сергій Пархоменко, більш відомий як репер Серьога або Поліграф ШарікOFF, подав документи в приймальну на вступ до Харківського національного аерокосмічного університету ім. Жуковського, передають Патріоти України.

Так, Серьога виклав в своєму Instaram сторіз з текстом: "Вчитися, вчитися і ще раз вчитися. Поліграф - студент ХАІ". "Я вирішив вступати в ХАІ, оскільки це найкращий авіаційний інститут. У ньому навчаються кращі представники молоді, до яких я зараховую і себе. У принципі, авіація - це закритий вузькоспеціалізований клуб для талановитих і геніальних людей. Я не можу зараз сказати більше про обраний напрямок навчання, але я вже зараз займаюся авіацією. Більше подробиць ви дізнаєтеся пізніше в моїх блогах", - розповів в коментарі ЗМІ Поліграф ШарікOFF (екс-Серьога).
В університеті інформацію про те, що Сергій Пархоменко 13 серпня 2019 подав документи до приймальної комісії, підтвердили. Музикант став студентом заочного відділення факультету літакобудування, повідомляє "Харків City" в Facebook.

"Потрібно все повністю змінювати": Командувач Нацгвардії пояснив, чому треба мобілізація

вівторок, 23 квітень 2024, 17:50

У Національній гвардії України критично не вистачає особового складу через тривалу війну з російськими окупантами. Про це заявив командувач НГУ Олександр Півненко в інтерв'ю виданню LIGA.net, передають Патріоти України. "Не буде мобілізації - не буде р...

Одна з країн Європи хоче радикально змінити правила для українських біженців: Чого чекати

вівторок, 23 квітень 2024, 17:23

У Норвегії пропонують продовжити колективний захист для українців із 3 до 5 років, що дасть уряду та парламенту Норвегії більше часу та можливостей для вирішення ситуації із українськими біженцями. Також розглядається можливість видачі звичайних дозвол...