Легендарний хітмейкер Юрій Рибчинський розповів про сина та онука, які пішли в ТрО

Український автор хітів, народний артист України Юрій Рибчинський розповів про добровільне приєднання сина та онука до ТрО. Зокрема, в інтерв'ю для YouTube-проєкту ТСН.ua "Наодинці" хітмейкер зізнався, що він не відмовляв рідних від такого рішення, передають Патріоти України.

Ба більше, 79-річний Юрій Євгенович і сам виявив бажання долучитися, але за умови молодшого віку. "Так, записалися в ТрО. Я їх не відмовляв, чому я це маю робити? Страшно всім, то й що. Якби я був молодший, я б взяв зброю і пішов, навіть не думав би", - пояснив Юрій Рибчинський.

Окрім того, поет поділився, як склалося життя його четверо онуків. Зокрема, Рибчинський зазначає, що двоє з них проживають у Києві, а решта двоє – за кордоном. Також драматург зізнався, що під час повномасштабного вторгнення він вперше став прадідусем.

"Один вчиться, інший працює на телебаченні у Києві. Правнук також народився під час війни в Києві. Левко, вже вісім зубів. Я люблю онуків. Двоє молодших в Америці. Але я пишаюся, що онук, який в Америці закінчив коледж і 10 років не був тут, приїхав сюди і вступив до університету, склав іспит з української мови краще за тих, які 10 років тут жили. За три місяці вивчив з репетитором. Схильні до творчості, але не кожен до поетичної. Поетична творчість дісталася моєму сину Євгену, який багато пише. А у решти теж творчі професії. Старший онук Микита монтує всі передачі Комарова. А другий, який навчається, він IT-спеціаліст", - розповів поет.

Джерело: ТСН.ua

Обіцяє "надерти дупу": Непереможний американський боксер зухвало звернувся до Ломаченка

неділя, 16 червень 2024, 13:28

Чемпіон світу з боксу за версією WBA у легкій вазі Джервонта Девіс підтвердив готовність провести поєдинок з володарем титулу IBF Василем Ломаченком, передають Патріоти України. Непереможений американець зробив сміливу заяву після перемоги над Френком ...

"И русский дух неистребим!": Чоловік публікував у соцмережах свої антиукраїнські вірші, а далі щось пішло не так (фото)

неділя, 16 червень 2024, 13:14

Проросійськи налаштований харків'янин прославляв російських загарбників та підтримував захоплення Криму та Донбасу. У забороненій в Україні соціальній мережі "Одноклассники" чоловік поширював дописи, у яких прославляв «освободителей» і схвально відгуку...