Легендарний Род Стюарт у синьо-жовтому вбранні розпочав свій тур з підтримки України

Легендарний британський музикант Род Стюарт розпочав свій концертний тур Великою Британією, висловивши підтримку Україні. Так, виконавець вийшов на сцену у синьо-жовтому вбранні і присвятив українцям свій хіт "Rhythm of My Heart". Як раніше розповідав Стюарт, цю композицію він написав 1991 року, коли думав про війну у В'єтнамі:

"У мене є пісня під назвою Rhythm of My Heart, яка насправді про війну у В'єтнамі та про те, наскільки вона безглузда. Але це стосується будь-якої війни. Присвячую її українцям. Це менше, що я можу зробити", - коментував раніше виконавець, пише Mirror.

Зазначимо, що протягом виконання Родом Стюартом цієї пісні, позаду нього на великому екрані показували емоційні кадри з війни в Україні: погорілу військову техніку, дівчинку, з плакатом у руці No war, зруйновані російськими окупантами українські будинки, українськи прапори, евакуацію дітей. Також віддав шану Род Стюарт і президенту України Володимиру Зеленському, якого також показав не великому екрані на сцені.

Род Стюарт підтримав Україну на своєму концерті / ©
Род Стюарт підтримав Україну на своєму концерті / ©

Вигадали нову схему: Шахраї під виглядом співробітників ДБР виманювали у людей гроші

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:00

Аферисти пропонували широкий спектр послуг для потенційних "клієнтів" - від закриття кримінальних проваджень до переслідування конкурентів, заявників. Викрито групу шахраїв, які під виглядом співробітників Державного бюро розслідувань видурювали у люде...

"Послідовно знищується велика російська культура": Герой України Резнікович розповів, чому він втік з України

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:20

Ексгенеральний директор-художній керівник Національного академічного драматичного театру імені Лесі Українки, Герой України Михайло Резнікович, який виїхав з України після початку повномасштабного вторгнення, дав інтерв'ю пропагандистському YouTube кан...