Легендарний шведський ветеран Златан Ібрагімович відзначився першим за 22-річну кар'єру голом у рідні ворота

Болонья — Мілан

Рекордсмен збірної Швеції за кількістю голів, 40-річний нападник Златан Ібрагімович, який подарував собі на ювілей розкішний Ferrari, став одним з головних героїв поєдинку 9-го туру чемпіонату Італії «Болонья» — «Мілан» (2:4). Ібра не лише вразив ворота суперника, який закінчував зустріч… удев'ятьох, і віддав результативну передачу, але й відзначився першим у кар'єрі автоголом, зазначають Патріоти України.

Раніше знаменитий форвард, в активі якого 957 офіційних поєдинків і 565 м'ячів, ніколи і ніде не вражав власні ворота.

До речі, швед, котрий відомий також за виступами за «Мальме», «Аякс», «Барселону», «Інтер», «Ювентус», «Парі Сен-Жермен», «Манчестер Юнайтед» і «Лос-Анджелес Гелаксі», став четвертим футболістом, якому вдалося забити в серії А після 40-річчя.

Додамо, що колишній клуб Андрія Шевченка «Мілан» лише вдруге в своїй історії виграв вісім з дев'яти стартових матчів чемпіонату Італії (вперше таке трапилося ще в сезоні-1954 / 1955!)

Таким чином міланці очолили турнірну таблицю серії А, на одне очко випереджаючи «Наполі», у якого гра в запасі.

Попереду ще багато цікавого.

Біженці будуть під ковпаком? Україна починає обмін інформацією про рахунки з сотнею країн

четвер, 28 березень 2024, 11:30

У вересні 2024 року між Україною та іншими державами відбудеться перший автоматичний обмін інформацією щодо фінансових рахунків за міжнародним стандартом звітності CRS (Common Reporting Standart), передають Патріоти України. Його запроваджено після ух...

Раніше був на фронті: У Волинському ТЦК розповіли про стан військового, якого ножем поранив цивільний

четвер, 28 березень 2024, 10:56

Працівник ТЦК та СП, якого у Нововолинську під час виконання службових обов'язків вдарив ножем місцевий житель, раніше воював. Про це повідомили на сторінці Волинського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, передають ...