Легендарний сотенний УПА отримав "Золоту Зірку" Героя України (фото)

Сьогодні, 10 листопада, легендарному сотенному УПА Мирославу Симчичу вручили відзнаку Героя України – орден "Золота Зірка". Про це повідомив коломийський міський голова Богдан Станіславський, передають Патріоти України.

"Заслужена нагорода нарешті знайшла свого адресата. Голова Івано-Франківської ОДА Світлана Онищук сьогодні вручила нашому "Кривоносу" посвідчення Героя та орден "Золота Зірка". Сила, патріотизм, відданість, боротьба, незламність – це все про Мирослава Симчича. Він жива легенда, яка зараз надихає воїнів на боротьбу. "Кривоніс" вартий найбільшої шани та поваги. Для нас від вже давно був Героєм. Тепер це звання офіційне, і пан Мирослав може в руках тримати свою нагороду", – написав Богдан Станіславський.


Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...