Легендарний український актор відвідав театр і був шокований

Народний артист, лауреат Національної премії України ім. Тараса Шевченка Анатолій Хостікоєв розкритикував поведінку акторів, яких він спостерігав у Національному академічному театрі ім. Лесі Українки. Про це актор, який сам служит у театрі Франка, написав у себе в Facebook після відвідування нової вистави «Отелло» режисера Давида Петросяна, передають Патріоти України.

За словами Хостікоєва, в житті існують закони буття та заповіді, яких варто дотримуватись. У той самий час, наголосив він, в театрі ніяких законів та систем немає.

«Я не про правила поведінки в театрі, не про дисципліну і про дотримування норм перебування в колективі. Навіть, не про те, що неприпустимо, будь кому, передусім акторам, приходити в театр у шортах. Ви можете уявити Богдана Ступку в шортах?, чи Віталія Малахова… в театрі… у шортах?… Чи Аркадія Гашинського, чи Бориса Наумовича Каменьковича, який побачивши мене з рюкзачком за плечима, сказав: Толян, ти ж актор! Зніми цю х…ню!!!», – йдеться у дописі артиста.

Анатолій Хостікоєв додав, що так само неприпустимо виходити акторам у фойє перед виставою і перебувати серед глядачів, тим більше на вулицю і зустрічати своїх гостей. «За це раніше можна було вилетіти з театру… Адже театр це ілюзія, фантазія… Таємниця!!!», – зауважив народний артист.

Нагадаємо, 27 квітня у Національному академічному драматичному театрі імені Лесі Українки відбувся перший показ вистави «Отелло» режисера Давида Петросяна. На прем'єрі, яка не обійшлась без конфузів, але завершилася тріумфом побував «Главком».

За словами режисера Давида Петросяна, «Отелло» – історія про недовіру, а непевність, сумніви генерала війська щодо свого оточення, описана Шекспіром, висвітлює глибинну деструкцію в суспільстві та у взаєминах між близькими людьми.

Мобілізація громадян від 50 років буде чи ні? Нардеп пояснив нюанси

четвер, 26 вересень 2024, 23:55

Директива Командування Сухопутних сил дозволяє мобілізовувати чоловіків 50-60 років винятково за окремим мобілізаційним розпорядженням. Це підтвердив народний депутат, член комітету з нацбезпеки й оборони Верховної Ради Федір Веніславський у коментарі ...

Поки інші ледь зводять кінці з кінцями: Зарплати чиновників в Україні перевищили 55 тис. грн - хто отримує найбільше

четвер, 26 вересень 2024, 22:25

У серпні 2024 року середня зарплата в держустановах зросла на 44,6% і перевищила 55 тисяч гривень, причому керівники стратегічних установ, таких як НКРЕКП (Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг)...