Легенду "Динамо", на якого напали у Польщі, вигнали з команди

Головний тренер польського "Заглембе" Олександр Хацкевич залишив свою посаду, повідомляє пресслужба команди з міста Сосновець. Легенда київського "Динамо" прийшла до клубу у січні 2024 року. Під його керівництвом "Заглембе" провів 6 матчів, програвши чотири рази. Ще два поєдинки завершилися у нічию, передають Патріоти України.

"Олександр Хацкевич припинив роботу тренером "Заглембе". 50-річний уродженець Мінська покинув клуб разом зі спортивним директором Михайлом Залевським та тренером-аналітиком Володимиром Аржановим. Контракти з усіма трьома, яким ми бажаємо успіхів у подальшій професійній діяльності, розірвані", – йдеться у повідомленні.

Новим тренером став Марек Сагановський, з яким підписано контракт до кінця червня 2025 року з можливістю продовження на один рік. "Заглембе" Сосновець посідає останнє, 18-те місце у польській Першій лізі. У команди 13 очок у 25 матчах.

Частина українців мають можливість вийти на пенсію у 55 років: Хто саме та за яких умов

вівторок, 17 вересень 2024, 0:00

Українські жінки можуть вийти на пенсію в 55 років за наявності 30 років страхового стажу або роботи в шкідливих умовах. Також передбачені перехідні положення для жінок, народжених до квітня 1961 року, які можуть вийти на пенсію раніше 60 років, переда...

Маск анонсував висадку перших астронавтів на Марс уже 2028 року. Експерти оцінили амбітну заяву

понеділок, 16 вересень 2024, 23:29

Керівник американської компанії SpaceX, мільярдер та винахідник Ілон Маск уже багато років марить ідеєю про колонізацію Марса, де начебто збирається навіть особисто провести залишок свого життя. Амбітний підприємець анонсував висадку людей на Червону п...