Летіла до Криму: П'яна російська пенсіонерка влаштувала бійку в літаку

Мандрівниця влаштувала дебош у відповідь на вимогу пристебнутися при посадці.

В "русском мире" люблять випити навіть бабусі. Фото: соцмережі.

П'яна пенсіонерка побилася з бортпровідником у літаку, який летів із Москви до анексованого Сімферополя, передають Патріоти України.

За словами представника Міністерства внутрішніх справ Росії Ірини Вовк, мандрівниця влаштувала дебош у відповідь на вимогу пристебнутися при посадці. "Уродженка Володимирській області в польоті поводилася агресивно і на зауваження екіпажу не реагувала. При посадці повітряного судна відстебнула ремені безпеки і попрямувала до виходу з літака, але була зупинена співробітником авіакомпанії з пропозицією повернутися на місце, пристебнутися і дочекатись дозволу на вихід. У відповідь жінка влаштувала скандал, який переріс у бійку з бортпровідником", – йдеться в повідомленні.

У результаті співробітники викликали поліцію, а російську туристку 1954 року народження відправили до відділення для розгляду. "Проводиться перевірка, за результатами якої буде ухвалено рішення відповідно до законодавства. Жінку відправили на медичний огляд. З'ясовуються всі обставини інциденту", – уточнили в відомстві.

Спеки не буде? Метеорологиня розповіла, якої погоди чекати влітку в Україні

середа, 24 квітень 2024, 6:59

Очікується, що цьогоріч літо в Україні може бути теплим, але не спекотним. Про це "24 каналу" розповіла метеорологиня Віра Балабух, передають Патріоти України. "Відповідно до тих розрахунків які є зараз, очікується що літо в Україні може бути теплим, ...

Провокації тривають: Тисячі авіарейсів європейських компаній постраждали від перешкод GPS з боку Росії

середа, 24 квітень 2024, 6:30

Тисячі рейсів авіакомпаній до країн Балтії з Великої Британії постраждали через перешкоди супутниковій навігації з боку Росії, передають Патріоти України з посиланням на The Telegraph. Зачеплені рейси за вісім місяців до кінця березня включали 2309 рей...