Летіли на BMW зі швидкістю 160 км/год: У Києві неадекватна пара побилася з патрульними (відео)

У Києві подружжя на BMW мчало зі швидкістю 160 км/год, коли їх зупинили потрульні. Чоловік почав хамити і погрожувати поліцейським, а потім розпочав бійку. Жінка натомість виклала обрізане відео в соцмережі і заявила, що патрульні "побили дівчину, а чоловіка посадили ні за що". Про це йдеться у повідомленні заступника начальника департаменту патрульної поліції Олексія Білошицького, передають Патріоти України.

Він також виклав повне відео інциденту. "Ситуація, коли вирішили скористатись публічністю, аби виправдати свою поведінку і свої порушення. І можливо, в інших випадках, це могло б дійсно допомогти і в усьому б звинуватили б звичайних службовців (правоохоронців, чи ні), які робили свою роботу, але не мають розкрученої сторінки в інсті. Але ж, хлопці і дівчата, ви ж знаєте, що Патруль не буде мовчати", — написав Олексій Білошицький, відповівши на викладене відео блогерки.

За інформацією Білошицького, увагу поліцейських привернув факт недотримання безпечної дистанції та інтервалу, невикористання попереджувальних сигналів під час зміни напрямку руху водія в авто. Саме тому порушників було зупинено.

Щодо подальших дій правоохоронців та порушників заступник начальника департаменту патрульної поліції заявив про погрози зі сторони власників авто. "На неодноразові прохання поліцейських пред’явити посвідчення — нічого, аж поки не попросили вийти з авто. Тоді вийшов, надав документи і, можливо, подальший конфлікт було б вичерпано, АЛЕ! З машини вийшла інста-блогерка і, напевно, в пошуках хайпу, вирішила втрутитись в подію. Поліцейський тильною стороною руки (дивіться на відео) намагався відгородити її від проїжджої частини та віддалити на безпечну дистанцію, АЛЕ!..", — написав Олексій Білошицький.

За його словами і відео водій авто здійснив напад на поліцейського і в подальшому чинив протидію затриманню та наніс тілесні ушкодження патрульному.

Кілька дивом вцілілих по селах тварин дають надію: В Україні взялися відновлювати породу коней, котрою їздили давньоруські князі та запорозькі козаки

субота, 20 квітень 2024, 9:40

В Україні взялися відновлювати втрачену древню популяцію аборигенних поліських коней. Їх вважали вимерлими, але в селах у людей вдалося ще знайти кількох. Як відновлюють кінну породу, притаманну винятково для Полісся – у сюжеті кореспондентки ТСН Вален...

Не зелені чоловічки: Науковці назвали справжній колір іншопланетян та їхньої планети

субота, 20 квітень 2024, 9:32

Науковці заявили, що іншопланетне життя може бути фіолетовим, а не зеленим. Про це пише NDTV з посиланням на дослідження, опубліковане в журналі Monthly Notices of the Royal Astronomical Society. . Згідно з дослідженням, іншопланетяни можуть мешкати...