Лежала під крапельницею: Дімопулос зробила відверте зізнання про "Танці з зірками"


Переможниця "Танців з зірками" Санта Дімопулос розповіла про виснажливі тренування під час підготовки номерів. Екс-"ВІА Гра" одного разу навіть втратила свідомість, після чого довелося відновлюватися за допомогою крапельниці, передають Патріоти України.

Дімопулос каже - вона так напружено тренувалася, що важко було зупинитися навіть тоді, коли цього вимагав організм.

Зірка розповіла, що через перфекціонізм відточувала номери до тих пір, поки вони не ставали ідеальними. І одного разу, вже під кінець проекту, втратила свідомість, повертаючись додому.

"Це сталося в парадному, під кінець проекту. Я поверталася після примірки вже за північ. До цього у нас з партнером було кілька днів і довгих виснажливих репетицій... Загалом, безсонні ночі, фізична втома й емоційне виснаження призвели до непритомності. Але я швидко прийшла в себе. Мені поставили крапельницю, і репетиції поновилися", - розповідає Санта.

Разом з партнером Максом Леоновим вони тренувалися від 5 до 15 годин на добу. Частенько відточування номерів закінчувалося після опівночі.

Депортації не буде? Одна з країн Європейського Союзу пообіцяла не висилати українців з недійсними паспортами

субота, 27 квітень 2024, 7:54

У Німеччині тимчасова посвідка на проживання для українців може бути отримана навіть без дійсного паспорта. Однак вона може бути видана лише за умови ідентифікації особи. Про це розповів представник Сенату Берліну у відповіді на запит DW, передають Пат...

Лякаючий прогноз вчених: Пилові бурі стають частішими в Європі, але далі буде гірше

субота, 27 квітень 2024, 6:30

Згідно з даними ООН, піщані та пилові бурі стають "все більш частими та сильними" у багатьох частинах земної кулі. У першу чергу від них страждають пустельні та степові регіони планети. Наприклад, на Великих рівнинах Америки кількість таких подій подво...