Лежала зв'язана колготками в ліжку: Моторошні деталі звірячого вбивства дівчини в Києві (відео)

За словами родичів, загиблу регулярно бив батько.

Убита в Києві 21 вересня 16-річна дівчина була побита і зв'язана колготками у власному ліжку. Дівчину знайшла її бабуся, хоча раніше була інформація, що тіло було виявлено тіткою, повідомляють Патріоти України.

За даними правоохоронців, вона побачила внучку, що лежала в ліжку і була зв'язана колготками. На тілі видно побої і сліди від рук на шиї загиблої.

Повідомляється, що дівчина була вже без ознак життя, хоча родичі намагалися надати їй першу допомогу до приїзду швидкої допомоги, якій залишилося тільки констатувати смерть. За словами родичів, загиблу регулярно бив батько. Його правоохоронці знайшли на сходовій клітці поверхом вище і затримали. Деталі злочину встановлюються.

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...