Лежать на підлозі, голодують і не ходять в туалет: Туристи з Дніпра застрягли в аеропорту Бодрума

Туристи з Дніпра на 14 годин застрягли в аеропорту Бодрума. У терміналі вони сиділи на рушниках і транспортних стрічках без їжі, кондиціонерів і можливості сходити в туалет. Відео незадоволені туристи публікують в соцмережах.

Так, на ролику видно, як в аеропорту Бодрума туристи сидять і лежать прямо на підлозі. Автор відео говорить, що в терміналі знаходиться близько 300 осіб. Сам же аеропорт нібито не працює, проте в нього продовжують підвозити пасажирів.

Представники турагентства причину блокування людей не пояснюють. "Представники буквально тікають від туристів. У стані табору біженців людей 300 змушені сидіти на підлозі, на транспортних стрічках, не маючи доступу до санвузлу. Нам підвозять по 30—40 пляшок води. Одна жінка втратила свідомість", — розповів один з туристів.

Нагадаємо, що рейси затримуються не тільки з Туреччини, але і в неї. В аеропорту "Бориспіль" відбулася затримка вильоту в Анталію. За даними представників авіакомпаній, рейси перенесені через відсутність дозвіл з боку Туреччини.

Кинули на землю та жорстоко побили: У Варшаві в українця відібрали 400 тисяч євро

п’ятниця, 26 квітень 2024, 22:44

Група осіб в масках у центрі Варшави напали на 58-річного українця та відібрали у нього майже 2 мільйони злотих. Про це пише Inpoland в п'ятницю, 26 квітня, передають Патріоти України.

Дружина Сенцова очолила український офіс Amnesty International

п’ятниця, 26 квітень 2024, 22:32

Юристка та громадська активістка Вероніка Вельч, яка родом з Франківська, очолила український офіс міжнародної організації Amnesty International. Про це Вероніка Вельч повідомила у фейсбук, передають Патріоти України. "Долучаюсь до міжнародного правоза...