Лежав біля казарми непритомний та травмований: У Кривому Розі у лікарні помер 21-річний строковик із страшними травмами

У Кривому Розі Дніпропетровської області у лікарні помер 21-річний солдат-строковик, якого знайшли біля казарми непритомним з травмою голови. Строковик помер у понеділок вранці, 1 листопада, повідомили ТСН.ua у приймальному відділенні лікарні №2, передають Патріоти України.

Строковика знайшли у непритомному стані з травмою голови 31 жовтня на території військової частини №3011 Національної гвардії.

Пізніше у постраждалого діагностували струс мозку та черепно-мозкову травму. Строковику зробили операцію, а потім перевели в реанімацію. Пацієнт знаходився під апаратом штучної вентиляції легень. Прес-офіцер частини Нацгвардії Тетяна Якимчук повідомила, що після того, як строковика знайшли непритомним, Державне бюро розслідувань та прокуратура розпочали слідчі дії.

Мобілізація в Україні триває: В який термін треба пройти ВЛК і які нюанси варто знати

п’ятниця, 10 травень 2024, 14:30

11 квітня 2024 року Верховна Рада ухвалила новий закон про мобілізацію. Всі, хто офіційно визнаний обмежено придатним, повинні повторно пройти перевірку ВЛК впродовж 9 місяців. Проходження ВЛК є обов’язковою процедурою для всіх громадян, які бажають вс...

Вирішили пожартувати й назвалися ДРГ: На Бєлгородщині окупанти розстріляли офіцерів, які приїхали з перевіркою

п’ятниця, 10 травень 2024, 14:22

У Бєлгородській області окупанти розстріляли офіцерів, які приїхали до них з перевіркою. Причиною стало те, що останні вирішили пожартувати й назвалися "ДРГ ЗСУ". Про це повідомляє Telegram-канал "Досье шпиона". "ДРГ зайшла в Бєлгородську область. Два ...