Лежав у калюжі крові: У Запоріжжі жорстоко вбили кримінального авторитета (відео, фото 16+)

"Петрик" займався реалізацією відходів виробництва промислових підприємств, які накопичувалися на місцевому звалищі "Чорна Гора".

У четвер, 1 серпня, в Запоріжжі сталося жорстоке вбивство, за даними журналістів, був убитий місцевий кримінальний авторитет. Про це повідомляє видання IPnews з посиланням на свідоцтва з місця подій, передають Патріоти України.

Згідно з даними журналістів убили кримінального авторитета Олексія Петрова на прізвисько "Петрик". Чоловіка вбили з особливою жорстокістю - йому перерізали горло. Судячи по знімку, була розкрита сонна артерія, тобто поріз був глибоким.

Зазначається, що авторитет помер на місці. Журналісти видання уточнили, що "Петрик" займався реалізацією відходів виробництва промислових підприємств, які накопичувалися на місцевому звалищі "Чорна Гора". Згідно з останніми розслідуваннями, він працював в "зв'язці" з керівництвом підприємства "Запоріжсталь", оскільки було помічено, що охорона підприємства пропускала його транспорт для збору відходів. До 2000 року Олексій Петров був одним з 5 членів відомого угруповання "Франца". Останнім часом Петров проживав у приватному секторі в селищі Друготравневе.

Пізніше було опубліковано відео з камери спостереження. Згідно із записом чоловік сам впустив у двір двох міцних хлопців, ті після короткої розмови напали на нього, побили і відтягли за припарковане авто.

На другому відео помітно, як вбивці йдуть. У одного з них ніж і руки забруднені в крові.

У Міненерго відповіли, чи розглядають питання підвищення тарифів на електроенергію для населення

четвер, 28 березень 2024, 16:30

Міністерство енергетики України зараз не розглядає питання підвищення тарифів на електроенергію для населення. Про це 27 березня міністр енергетики Герман Галущенко заявив в ефірі національного телемарафону, фрагмент якого в Telegram опублікувала пресс...

Підвищення пенсій з 1 квітня зачепить не всіх українців: Все, що треба знати

четвер, 28 березень 2024, 14:37

З 1 квітня в Україні заплановане збільшення мінімальної зарплати, що вплине на деякі соціальні виплати, передають Патріоти України. Як пише biz.nv.ua, зокрема, після цього мають підвищитися пенсії громадян віком 65+ з повним страховим стажем (35 років...