"Лежу і думаю": Кремлівська пропагандистка, яка зламала руку після брехні про Україну, замислилася над миттєвою кармою (відео)

Російська пропагандистка Катерина Стриженова впала в прямому ефірі під час обговорення Голодомору в Україні та окупації Криму, висловилася про інцидент і задумалася про карму. Про це ведуча написала у своєму Instagram, передають Патріоти України.

Зараз Стриженова лежить у лікарні, оскільки при падінні на ток-шоу "Час покаже" на "Першому каналі" вона зламала руку. Як з'ясувалося, пошкодження виявилося зі зміщенням і осколками, і лікарі провели операцію, встановивши пластину.

Ведуча вважає, що це падіння стало найдурнішим, що з нею сталося останнім часом. Вона зізналася, що подивилася відео інциденту тільки через кілька днів, і додала: "аж надто дорого мені це обійшлося".

Тоді, під час передачі, вона активно вступала в дискусію з учасниками ток-шоу, потім, перед рекламною паузою, сказала: "Така політика!.. За що ми ще повинні покаятися - після реклами", почала відходити, не помітила сходинки, оступилася і завалився на підлогу.

Пропагандистка зазначила, що деякі вважають це певним покаранням. При цьому Стриженова також закликала думати про можливі небажані наслідки за вчинки. "Деякі кажуть - "так тобі й треба" - напевно! Ось тепер лежу в лікарні та думаю "за що мені все це?" або правильніше питати "для чого"?!" - пише вона.

Хто б сумнівався: Міжнародні експерти знайшли порушення в справі Коломойського

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:27

У справі бізнесмена Ігоря Коломойського, який знаходиться під вартою за підозрою у заволодінні коштами «Приватбанку», є порушення одразу трьох статей Європейської конвенції з прав людини (ЄКПЛ). Такого висновку дійшли експерти моніторингової місії IAC ...

У фінському місті на кордоні з Росією зрізали прапор України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:59

Український прапор, що майорів перед мерією фінсько міста Лаппеєнранта, за останній тиждень двічі зазнав вандалізму. Про це повідомляє Yle, передають Патріоти України. Невідомі обрізали мотузки, на яких тримався прапор, після чого він опинився на земл...