Літак смерті. Ляскіт і полум'я: У Росії трапилася нова серйозна НП із Superjet

У п'ятницю, 1 листопада, в небі над Тюменню (Росія) у пасажирського літака Sukhoi Superjet-100 авіакомпанії "Ямал" зламався двигун. Лайнер, на борту якого близько 87 осіб, відразу ж після злету повідомив про поломку, передають Патріоти України.

Зазначається, що літак підготували до екстреної посадки. "Лайнер виробляє паливо", – повідомили в екстрених службах. Незабаром стало відомо, що на борту близько 10 тонн палива, тому кінця процесу вирішили не чекати і посадити лайнер на одному двигуні. Літак успішно приземлився.

Стало відомо, що Superjet вилетів о 19:00 за місцевим часом з аеропорту Рощино у Санкт-Петербург, але через 5 хвилин КВС доповів про відмову лівого двигуна.

В екстреній службі спростували інформацію про відмову двигуна. Як стало відомо, він почав працювати з перебоями, що і створило небезпечну ситуацію.

Джерело "Вестей" повідомив, що у двигуні трапився ляскіт, викид полум'я, "спостерігалася вібрація".

"Під час зльоту екіпаж відчув удар, трапився помпаж турбіни двигуна. Тут же відмовив лівий двигун. Командир ухвалив рішення виробити паливо. Ситуація позаштатна, але вирішувана, завдяки ухваленню правильного рішення командиром екіпажу", – прокоментували в авіакомпанії "Ямал". Там зазначили, що лайнер сідав вручну із перевищенням посадкової маси.

У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...

На гомілках була важка плита: У Німеччині знайшли могилу "зомбі" бронзового століття (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:28

Археологи, які ведуть розкопки у Східній Німеччині, виявили могилу віком 4200 років недалеко від Оппіна в Саксонії-Ангальт. У ній був скелет людини, яку вважали зомбі. Ця могила проливає світло на забобони європейців бронзового століття, зазначають Пат...