Лідер гурту Metallica Джеймс Гетфілд відвідав поранених українських захисників, які лікуються у США

Відомий американський музикант, лідер гурту Metallica Джеймс Гетфілд відвідав у лікарні поранених українських захисників.Про це у Facebook повідомила представниця організації Limbs for Liberty Келлі Рорінг, що займається лікуванням українських військових, що втратили кінцівки на війні, передають Патріоти України.

За її словами, вона випадково зустріла Джеймса біля лікарні, де перебувають бійці, та запропонувала з ними зустрітися. Гетфілд погодився.

Зокрема, музикант відвідав військових Романа Денисюка та Ігоря Войного. Вони були здивовані та приємно вражені, адже неочікували побачити лідера гурту Metallica.

"Це було несподівано. Я навіть не повірив спочатку, що це він. Це була дуже коротка, але дуже тепла зустріч. Було б непогано зустрітися з ним біля вогнища та випити, а не в лікарні", – прокоментував Войний.

Та й не лише військові отримали приємні враженні від зустрічі. Сам музикант зазначив, що розмова з українськими захисниками зробила його день, також він побажав Роману та Ігорю скорішого одужання.

Мертвий улюбленець лежав у пакеті біля смітника: Киянин вбив собаку колишньої дівчини, щоб помститися

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:00

У Києві 25-річний чоловік побив собаку та задушив його, а потім викинув на смітник. Так він помстився колишній дівчині через розрив стосунків. Про це повідомила пресслужба столичної поліції в п'ятницю, 29 березня, передають Патріоти України.

Для покупців ввели обмеження: У Норвегії перед Великоднем спалахнув продуктовий скандал

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:51

Католицький Великдень цьогоріч припадає на 31 березня, і європейці масово скуповують у магазинах яйця. Як пише польське видання Gazeta, попит настільки великий, що у тій самій Скандинавії розгорнулася справжня яєчна криза, передають Патріоти України. У...