Лідер гурту зібрав усіх музикантів, це перша композиція колективу за останні 28 років: Легендарний Pink Floyd зібрав понад 600 000 доларів на підтримку України (відео)

Гурт Pink Floyd

Британський рок-гурт Pink Floyd завдяки запису кавер-версії на пісню Ой, у лузі червона калина зібрав на підтримку України понад 600 тисяч фунтів стерлінгів. Про це музиканти повідомили у Facebook.

Зазначається, що шанувальники колективу пожертвували на сингл Hey, Hey, Rise Up понад 450 тисяч фунтів стерлінгів, а учасники гурту Девід Гілмор та Нік Мейсон додали кошти, збільшивши суму до 500 тисяч фунтів (понад 600 тисяч доларів).

Ці гроші будуть поділені та спрямовані на благодійність.

"Вони будуть розподілені між такими гуманітарними організаціями: Медичний Добровольчий Батальйон Госпітальєри, The Kharkiw and Premyśl Project, Vostok SOS, "Київ Волонтерський" та "Лівий Берег", - йдеться у повідомленні.


Про мотивацію

неділя, 19 травень 2024, 6:52

Воєнні проблеми, економічні прорахунки, корупція, загроза диктатури на тлі неспроможності приймати ефективні рішення вищим керівництвом ведуть до демотивації на усіх рівнях і кризи управління. На Харківщині триває спроба росіян розширити захоплену смуг...

Технологічний прорив: Китайці розробили автомобільний акумулятор, здатний повністю заряджатися за 10 хвилин

неділя, 19 травень 2024, 6:50

У Китаї розробили революційний акумулятор для електромобілів, здатний заряджатися лише за 10 хвилин і проїхати до 400 кілометрів без перезарядки. Про це повідомляє The Telegraph. Згідно зі звітом Міжнародного енергетичного агентства (МЕА), Китай зробив...