Лідія Таран вперше за тривалий час приїхала до Києва: Як виглядає зараз популярна телеведуча (фото)

Відома українська ведуча, а нині кореспондентка Лідія Таран вперше за тривалий час повернулася з Франції до України. Знаменитість прогулялася центром Києва та опублікувала в Instagram фото з Подолу. Зокрема, Лідія Таран, яка коротко підстриглася, показала, як за цей час змінилася, передають Патріоти України.

Окрім того, ведуча поділилася радісною новиною. Вона зустрілася зі своєю подругою Марічкою Падалко, з якою приятелює вже 20 років. Як поділилася знаменитість, за цей час, що вони не бачилися, багато що змінилося. Син Марічки – похресник Лідії – став студентом, а хрещений батько доньки Таран служить на фронті.

Ведуча розсекретила, що вони з приятелькою обговорювали роботу, а саме пригадали, як колись конкурували між собою, коли вели спортивні програми на різних телеканалах. За словами Таран, саме тоді почала зароджуватися їхня дружба.

"Якихось 20 років дружби з Марічкою промайнули, як кілька обертів отого колеса, що за нами. Похресник став студентом, хрещений батько моєї Василини на війні. Таке життя, що вирішили поговорити про роботу, а саме про нашу збірну на Олімпіаді в Парижі. Колись перший оберт нашого колеса дружби почався з "конкуренції" між спортивними редакціями. Марічка вела "Проспорт", а я "Спорт-Репортер", — поділилася ведуча.

Нагадаємо, з початком повномасштабної війни Лідія Таран разом з донькою Василиною виїхала з України. Знаменитість оселилася у Франції, де зараз живе та працює кореспонденткою.

Відкртився? Закарпатський ТЦК прокоментував інформацію про обшуки в хустського воєнкома

четвер, 22 серпень 2024, 23:45

Інформація про те, що до начальника Хустського районного територіального центру комплектування Василя Зубатова прийшли з обшуками, не відповідає дійсності. Про це йдеться в заяві Закарпатського обласного ТЦК та СП, передають Патріоти України. Пресслужб...

Побив секретаря міськради: Мер Ромнів отримав підозру (фото)

четвер, 22 серпень 2024, 22:29

Виконувач обов’язків керівника Сумської обласної прокуратури Олександр Коршун сьогодні повідомив про підозру очільнику однієї з територіальних громад Сумської області за фактом вчинення насильства щодо службової особи. За даними правоохоронців, 22 груд...