"Ліфчик може коштувати 2-3 тисячі": Володарка найбільших грудей в Україні назвала мінуси своїх принад

Міла Кузнєцова зізналась також, що для неї є великим навантаженням біг і стрибки.

Українська модель plus size й володарка звання "Найбільші натуральні груди України" 32-річна Міла Кузнєцова назвала мінуси своїх принад. Про недоліки великих грудей розповіла в програмі "Зірковий шлях", передають Патріоти України.

Однією із проблем модель називає біль у спині. Через це дівчина час від відвідує лікаря-остеопата. Крім того, Кузнєцова регулярно перевіряється у мамолога, робить масажі та займається спортом.

Ще однією проблемою є вибір бюстгальтера. Його важливо правильно підібрати, аби хребет не так страждав від важких грудей. Тому на нижню білизну потрібного розміру Міла не шкодує грошей.

"Вибір білизни дуже маленький. Я замовляю її в Англії. Якщо знаходжу потрібний розмір спіднього, то скільки б він не коштував, 2000-3000 грн, я його обов'язково купую", - зауважила володарка найбільших грудей.

Також модель зізналась, що для неї є великим навантаженням біг і стрибки. "Навіть коли я поспішаю, то на бігу утримую груди. Це дуже смішно, але так і є", - сказала Кузнєцова в програмі "Зірковий шлях".

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...