Ліга чемпіонів: "Шахтар" програв у Мілані "Інтеру" і вперше за останні 10 років не зіграє у весняній частині єврокубків

Без шансів на євровесну. Шахтар на виїзді поступився Інтеру

Донецький "Шахтар" програв італійському "Інтеру" у матчі 5-го туру групового етапу Ліги чемпіонів. Зустріч у Мілані на стадіоні "Джузеппе Меацца" завершилася поразкою "гірників" із рахунком 0:2, зазначають Патріоти України.

Господарі домінували у першому таймі та мали кілька відмінних можливостей, щоб забити. Свої моменти не реалізували Нікола Барелла, Андреа Ранок'я та Едін Джеко.

"Гірники" грою в атаці до перерви не приголомшили і всерйоз воротаря "нерадзуррі" Саміра Хандановича так і не потривожили.

Що не змогли господарі зробити у першому таймі, реалізували у другому. На 62-й хвилині Едін Джеко вперше пробив Анатолія Трубіна ударом з лінії карного майданчика.

За п'ять хвилин форвард "Інтера" оформив дубль, замкнувши з метра навіс з лівого флангу від Івана Перішича.

"Шахтар" зміг відповісти небезпечним ударом Артема Бондаренка на 80-й хвилині, проте він пробив метрів із 20 поряд зі стійкою.

Тут же "гірники" створили свій найнебезпечніший момент у поєдинку, але Додо, вийшовши до воріт Хандановича після пасу Марлоса, пробив у стійку.

"Інтер" - "Шахтар" - 2:0

Голи: Джеко, 62; Джеко, 67

"Шахтар" з 1 очком в активі за тур до фінішу вже не зможе піднятися вище останнього, 4-го місця, яке він посідає. "Інтер" набрав 10 балів та вийшов у лідери. Мадридський "Реал" (9 очок) – другий, молдавський "Шериф" (6) – третій. Дві останні команди свій матч 5-го туру ще не зіграли.

Українець відсудив у Пенсійного фонду більше ніж 250 тис. грн компенсації, бо йому не перерахували пенсію

середа, 1 травень 2024, 8:52

Шевченківський районний суд Києва зобов'язав Пенсійний фонд заплатити військовому пенсіонеру компенсацію у розмірі 255 141 грн. Справа в тому, що він через суд домігся перерахунку своєї виплати, а ПФУ не провів перерахунок. Про це йдеться в рішенні с...

Служити будуть всі? В одній з країн ЄС розглядають обов'язковий призов для жінок

середа, 1 травень 2024, 8:44

Міністр оборони Данії Троельс Лунд Поульсен заявив, що влада країни розглядає можливість мобілізації жінок. Про це пише Kristeligt Dagblad із посиланням на заяву міністра 29 квітня, передають Патріоти України. За його словами, багато зусиль було спрям...