Ліга Європи: "Шахтар" у Києві при пустих трибунах поступився італійській "Ромі" і залишає турнір


У повторному матчі 1/8 фіналу Ліги Європи донецький "Шахтар" програв римській "Ромі", зазначають Патріоти України

Перша зустріч команд, яка відбулась у Римі, завершилась розгромною перемогою "Роми" з рахунком 3:0. У сьогоднішньому матчі в "Шахтаря" залишалось мало шансів на вихід у чвертьфінал Ліги Європи.

На початку другого тайму Борха Майораль виборов м'яч у штрафному майданчику "Шахтаря" та потужно пробив головою у лівий нижній кут воріт - 1:0.

"Гірникам" вдалось скоротити відставання. На 59-й хвилині Жуніор Мораес отримав м'яч від Алана Патріка та впевнено пробив по воротах "Роми" - 1:1.

Проте італійці були більше налаштовані на перемогу в сьогоднішньому матчі. На 72-й хвилині Борха Майораль оформив дубль і поставив крапку у протистоянні. Євросезон для "Шахтаря" закінчений.

Жеребкування чвертьфіналу Ліги Європи відбудеться у п'ятницю, 19 березня.

"Не було практично міста. Його рівняли з землею": Боєць ГУР розповів про прорив до Маріуполя

четвер, 25 квітень 2024, 7:50

Боєць Головного управління розвідки на позивний “Несмачний” був командиром однієї із груп, яка відправилася на гелікоптерах до окупованого Маріуполя. Там він приєднався до українських захисників та разом із ними обороняв місто від російських окупантів....

"Бавовна" наводить жах? Опитування показало, чого найбільше бояться росіяни

четвер, 25 квітень 2024, 7:25

У першому кварталі 2024 року головними страхами росіян стали диверсії та атаки безпілотників. Занепокоєння громадян також підкріплювалося постійними вибухами у Білгородській області, передають Патріоти України. Це випливає з національного індексу триво...