Ліга Європи: Грузинські футболісти присвятили епохальну перемогу над росіянами героям боротьби за єдність своєї країни

Скромний грузинський клуб вибив пихатого суперника з єврокубку. Росіяни вважали, що перемога у них вже у кишені.

"Локомотив" Тбілісі присвятив перемогу в матчі 2-го раунду кваліфікації Ліги Європи УЄФА з московським "Динамо" (2:1) героям, які борються за єдність Грузії, зазначають Патріоти України.

"За нашу країну, за кожного з вас. Ми присвячуємо цю перемогу героям, які борються за єдність країни", - йдеться в заяві тбіліського клубу, опублікованому в" Фейсбуці ".

Зустріч відбулася в Тбілісі на запасному полі стадіону "Михайло Месхі". Рахунок був відкритий на початку другого тайму. На 54-й хвилині Іраклій Сіхарулідзе відправив м'яч у незахищений кут воріт. На 76-й хвилині Мамія Гавашелішвілі вколотив другий м'яч під поперечину. У кінцівці один гол з пенальті відіграв Микола Комличенко.

"Бабуся" не дуже відрізнялася від сучасних: Як виглядало обличчя неандертальської жінки, яка жила 75 тисяч років тому (фото)

четвер, 2 травень 2024, 23:12

Британські археологи представили плід своєї довгої роботи – реконструйоване обличчя неандертальської жінки, яка померла 75000 років тому. Про це повідомляє видання "ScienceAlert", передають Патріоти України. Череп знайшли у 2018 році в печері Шанідар і...

Результати виявились шокуючими: Жителів Словаччини спитали, кого вони вважать винними у війні в Україні

четвер, 2 травень 2024, 22:58

Понад 50% жителів Словаччини вважають, що війну РФ проти України спровокували західні держави та Україна. Про це йдеться у результатах дослідження Globsec Trends 2024, передають Патріоти України. Зазначається, що 41% опитаних словаків зазначили, що сам...