Ліга Європи: Грузинські футболісти присвятили епохальну перемогу над росіянами героям боротьби за єдність своєї країни

Скромний грузинський клуб вибив пихатого суперника з єврокубку. Росіяни вважали, що перемога у них вже у кишені.

"Локомотив" Тбілісі присвятив перемогу в матчі 2-го раунду кваліфікації Ліги Європи УЄФА з московським "Динамо" (2:1) героям, які борються за єдність Грузії, зазначають Патріоти України.

"За нашу країну, за кожного з вас. Ми присвячуємо цю перемогу героям, які борються за єдність країни", - йдеться в заяві тбіліського клубу, опублікованому в" Фейсбуці ".

Зустріч відбулася в Тбілісі на запасному полі стадіону "Михайло Месхі". Рахунок був відкритий на початку другого тайму. На 54-й хвилині Іраклій Сіхарулідзе відправив м'яч у незахищений кут воріт. На 76-й хвилині Мамія Гавашелішвілі вколотив другий м'яч під поперечину. У кінцівці один гол з пенальті відіграв Микола Комличенко.

Опалювальний сезон в Україні можуть завершити достроково, названо терміни і причину

вівторок, 19 березень 2024, 11:28

Опалювальний сезон в Україні цього року завершиться наприкінці березня через плюсову температуру повітря. Про це заявив голова НАК "Нафтогаз України" Олексій Чернишов, . "Зазвичай опалювальний сезон закінчується 15 квітня, але цього року, зважаючи на п...

В Україні повернули обов'язкову індексацію зарплат, але підвищення можна не чекати? Всі нюанси

вівторок, 19 березень 2024, 11:26

Для українських роботодавців повернули зобов'язання щороку проводити індексацію зарплат. У 2023 році дія такого правила була припинена, проте 2024-го її відновили. Утім, українцям не доводиться розраховувати на різке підвищення окладів - обов'язковій і...