Лікар дала орієнтовний прогноз піку захворюваності і смертності від коронавірусу за умови збереження карантину

Пік летальності від смертельного вірусу в країні очікується на 3-8 травня.

Якщо українці продовжать дотримуватися заходів карантину, в тому числі на Великдень і травневі свята, то пік захворюваності коронавірусом в країні випаде на 2-5 травня. Про це в інтерв'ю заявила Вікторія Задорожна, директор Інституту епідеміології та інфекційних хвороб імені Громашевського АМНУ, передають Патріоти України.

За її словами, пік летальності від смертельного вірусу в країні очікується на 3-8 травня. "На щастя, ці цифри невеликі, до 20 осіб в день", - зазначила вона.

При цьому експерт підкреслила, що це лише орієнтовні дані. "Ви розумієте, що наша статистика - це не точні цифри. Це залежить від того, чи всіх діагностували, або всіх обстежили, або всіх виявили, а насправді, ми не знаємо, наскільки всіх виявили", - додала Задорожна.

Мобілізація в Україні по-новому: Експерт назвав ймовірну кількість чоловіків, яких призвуть

вівторок, 7 травень 2024, 16:26

В Україні можуть мобілізувати кожного 10-го чоловіка відповідного віку. Таке припущення в коментарі для ТСН висловив колишній речник Генштабу ЗСУ, військовий експерт Владислав Селезньов, передають Патріоти України. "Є оціночні судження, що в Україні мо...

Не сподобалось, що гавкала: У Києві чоловік застрелив бельгійську вівчарку ветерана АТО

вівторок, 7 травень 2024, 15:26

У Києві 51-річний чоловік застрелив бельгійську вівчарку сусідів, і тепер йому загрожує 3 роки тюрми.Пса на прізвисько Чіп привезли із зони АТО у 2016 році. Він багато років охороняв будинок своєї родини, повідомляє Київська міська прокуратура, передаю...