Лікарі-біженці з України не можуть влаштуватися в Німеччині: Названо "дивну причину"

З лютого 2022 року близько 1674 лікарі з українських біженців подали заяви на отримання лікарської ліцензії в Німеччині, але до цього часу було схвалено лише 187 заявок, передають Патріоти України з посиланням на видання "Німецька хвиля".

Видання зазначає, що час очікування від подачі заявки до отримання ліцензії може зайняти від 15 місяців до 3 років. Голова Федерації лікарень Німеччини Геральд Гасс заявив про "катастрофічний результат". Він розкритикував надмірну німецьку бюрократію. "Ми просто не можемо більше дозволити собі залишати кваліфікованих працівників на допомозі замість того, щоб направляти їх туди, де вони терміново потрібні й хочуть працювати", - прокоментував він.

Видання описало, що більшість лікарів у країні планують піти з професії ще до пенсії через стрес і велику кількість роботи. Дедалі більше німецьких медиків обирають працювати не на повну ставку.

В Україні АЗС готуються підвищувати ціни: Коли чекати на подорожчання пального

середа, 7 серпень 2024, 6:48

В Україні очікується зростання вартості пального. Причому вже найближчим часом. Причина - підвищення акцизів. Про це йдеться у звіті НБУ, передають Патріоти України. Втім, зазначається в ньому, через ефект бази порівняння, також зумовлений податковими...

Заява нумізматика спричинила "золоту лихоманку" в Британії: Люди риються в шухлядах у пошуках дрібної монети XX ст., за яку пропонують 140 000 фунтів стерлінгів (відео)

середа, 7 серпень 2024, 6:00

Британці розбагатіють, якщо продадуть на аукціоні дефіцитне пенні 1933 року випуску, розповів колекціонер старовинних монет. З його слів, відшукали ще не всі такі монети, тому шанс все ще лишається. . Житель Великої Британії зможе отримати 170 тис. фу...