Лікарі борються за життя: У Москві госпіталізували відомого російського шансоньє

Віллі Токарєв самостійно звернувся до медиків, але потім його стан різко погіршився.

Віллі Токарєв. Фото: Собеседник.

Відомий російський шансоньє 84-річний Віллі Токарєв, який емігрував до США, госпіталізований в одну з лікарень Москви, передають Патріоти України.

"Відомий співак звернувся до медиків московської лікарні. Після обстеження було вирішено його госпіталізувати — потім стан різко погіршився, зараз за його життя борються лікарі", — повідомив телеграм-канал Mash.

Зі свого боку представник артиста заявив радіостанціі "Говорит Москва", що інформація джерела неточна, але подробиць не навів. Зазначимо, що Віллі Токарєв переїхав до США ще у 1974 році. Саме там він прославився, ставши найвідомішим російським шансоньє на еміграції. На початку 90-х співак повернувся до Москви, але продовжує жити на дві країни і зберігає американський паспорт.

Лякаючий прогноз вчених: Пилові бурі стають частішими в Європі, але далі буде гірше

субота, 27 квітень 2024, 6:30

Згідно з даними ООН, піщані та пилові бурі стають "все більш частими та сильними" у багатьох частинах земної кулі. У першу чергу від них страждають пустельні та степові регіони планети. Наприклад, на Великих рівнинах Америки кількість таких подій подво...

Належить до дуже рідкісного типу клинків тисячолітньої давнини: Науковці розгадали загадку "Іспанського Екскалібуру"

субота, 27 квітень 2024, 6:15

Дослідники нарешті розгадали таємницю унікального меча, виявленого в Іспанії три десятки років тому. . Фахівці назвали його «Екскалібур» через розташування, в котрому старовинний клінок був знайдений, бо нагадує кельтську легенду короля Артура. . Ар...