Лікарі боролись до останнього: У Києві помер 5-річний Кирил, якого підстрелили п'яні поліцейські

Куля залишалась у голові дитини, нейрохірурги не наважились її чіпати, сподіваючись на краще. Вбивця можуть відбутися доволі м'яким покаранням, як виходить зі статті КК, за котрою перекваліфікували справу.

У київській лікарні помер 5-річний хлопчик Кирил, який отримав вогнепальне поранення в голову в м. Переяслав-Хмельницький, повідомляють Патріоти України з посиланням на телеканал “Прямий”.

Раніше лікарі заявляли про вкрай важке поранення хлопчика. Він був підключений до апарату штучної вентиляції легенів.

Куля, що потрапила Кирилу в голову, залишалася в мозку, оскільки нейрохірурги визнали недоцільним діставати її.

Нагадаємо, 31 травня в Переяслав-Хмельницькому двоє патрульних поліцейських в нетверезому стані з метою розваги влаштували стрілянину. У цей момент поруч гуляв 5-річна дитина, якій одна куля потрапила в голову. Сьогодні, 3 червня, спікер Володимира Зеленського сказала, що президент взяв під особистий контроль ситуацію з пораненням хлопчика.

За даним фактом ДБР порушило справу за ч. 1 ст. 121 ККУ (нанесення тяжких тілесних ушкоджень), але потім категорію злочину пом’якшили. Тепер вбивці можуть відбутися виправними або громадськими роботами. За інформацією київської прокуратури, ДБР повідомило про підозру патрульним за ч. 2 ст. 28, ст. 128 ККУ. Санкції цієї статті (необережне тяжке тілесне ушкодження, вчинене за попередньою змовою групою осіб) передбачають покарання у виді громадських робіт на термін від 150 до 240 годин, або виправних робіт на термін до двох років, або ув’язнення до двох років.

Трагедія сталася під час ремонту: На Вінниччині під завалами ґрунту загинув чоловік (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:17

На Вінниччині стався зсув ґрунту: рятувальники дістали з-під завалу загиблого чоловіка. Про це у вівторок, 23 квітня. Про це повідомила пресслужба ДСНС України, передають Патріоти України. "За попередніми даними, під час проведення робіт з ремонту кана...

Суд "заробіток" не схвалив: На Донеччині чоловіка та жінку покарали через секс

вівторок, 23 квітень 2024, 22:15

У Донецькій області судили чоловіка та жінку, які від 2021 до 2023 року знімали пікантні відео та продавали їх у Мережі. Про це йдеться у вироку Костянтинівського міськрайонного суду Донецької області, передають Патріоти України. За даними суду, уродже...