Лікарі боролися чотири дні: Під Полтавою померла 12-річна дитина, спливли подробиці трагедії

У Полтавській області помер 12-річний хлопчик. Його привезли кілька днів тому з селища Козельщина з сильними опіками тіла. Чотири дні медики боролися за життя дитини, але врятувати її не вдалося. Деталі трагедії повідомили в пресслужбі Національної поліції Полтавської області, зазначають Патріоти України.

20 жовтня близько 8 години ранку 12-річного жителя селища Козельщина Полтавської області доставили в реанімаційне відділення районної лікарні. Медики діагностували у хлопчика численні опіки.

Лікарі районної лікарні негайно повідомили про подію в поліцію. На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група поліції. За попередніми даними слідства, дитина отримала опіки вдома, на кухні. Дитину помістили в реанімацію, і лікарі чотири дні боролися за те, щоб врятувати йому життя. Однак, 24 жовтня хлопчик помер.

За даним фактом у поліції відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України (Умисне вбивство). Слідчі почали з'ясування всіх обставин та подробиць отримання травм дитиною, які призвели до її загибелі.

В Україні змінюються умови військового обліку: Що тепер чекає на чоловіків

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:56

В Україні відбудуться зміни в умовах військового обліку завдяки новому закону про мобілізацію. Зокрема, чоловіки повинні будуть уточнити свої військово-облікові дані без очікування повістки. Крім того, запрацював єдиний реєстр "Оберіг" - там міститься ...

Закликав до захоплення України: СБУ оголосила підозру відомому пропутінському музиканту

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:52

Служба безпеки України повідомила про підозру прокремлівському музиканту, який агітував за Путіна на окупованому Донбасі. Йдеться про музиканта Олексія "Джанго" Піддубного, який публічно виправдовує російську збройну агресію проти України. Йому загрожу...