Лікарі були вражені побаченим: Жінка прийшла погодувати братового пса і померла жахливою смертю

В курортному місті Вентімільї на півночі Італії 53-річна Патриція Ла Марка померла в лікарні після того, як на неї напав ротвейлер, якого вона прийшла погодувати. Про цей жахливий випадок повідомляє видання Mirror, передають Патріоти України.

Постраждалу знайшли з травматичними укусами рук, грудей, плечей і голови. Як виявилося, жінка прийшла, щоб погодувати ротвейлера, який належить її братові, оскільки він із дружиною на кілька днів поїхав у відпустку.

Медики, яких викликали на місце інциденту сусіди, сказали, що ніколи не бачили нічого подібного - у жінки були буквально вирвані шматки тіла. Постраждалу доставили до лікарні вертольотом, але від отриманих травм вона померла.

Поліцейські, які теж прибули на місце, вистрілили і поранили тварину, яка зараз перебуває у розпліднику під судовим контролем. Влада проводить розслідування інциденту.

Усе працює! Telegram розблокував українських ботів після реакції Мінцифри

понеділок, 29 квітень 2024, 10:47

Адміністрація платформи Telegram, яка напередодні заблокувала офіційні українські чат-боти, що покликані боротися з російською агресією, скасувала своє рішення, передають Патріоти України. «Офіційні українські боти, що допомагали у боротьбі з агресією...

Оце так: Україна повідомила Єврораду про частковий відступ від конвенції з прав людини

понеділок, 29 квітень 2024, 10:30

На час воєнного стану військове керівництво України має право обмежувати свободу пересування громадян, оглядати речі та примусово вилучати приватне чи комунальне майно для державних потреб в умовах воєнного стану, згідно з оновленим переліком прав і св...