Лікарі марно намагалися врятувати: На борту літака раптово помер 11-річний хлопчик

У неділю, 11 червня, на борту літака авіакомпанії Turkish Airlines раптово помер 11-річний хлопчик. Йому стало зле, проте медики не змогли врятувати дитину. Про це пише thesun.co.uk, передають Патріоти України.

Відомо, що літак вилетів зі Стамбула сьогодні вранці і прямував до Нью-Йорка, але був змушений здійснити екстрену посадку в Будапешті. Медична служба аеропорту була викликана на місце події після того, як рейс TK003 приземлився в Будапешті.

Хлопчику стало погано після посадки на літак, який вилетів з аеропорту Стамбула о 8:56 ранку за місцевим часом. 11-річний хлопчик був американцем, який подорожував зі своєю родиною. Екіпаж літака надав першу медичну допомогу хлопчикові, який мав інвалідність.

Лікар, який випадково опинився на борту, зробив дитині штучне дихання, але врятувати його не вдалося.

Екіпаж літака повідомив диспетчерську службу аеропорту Ференца Ліста в Будапешті і отримав дозвіл на екстрену посадку о 10.30 ранку. Після того, як тіло хлопчика забрали, літак продовжив подорож.

Вражаюче відкриття! Астрономи виявили рекордну за розмірами планету, в понад чотири рази більшу за Землю

четвер, 9 травень 2024, 17:56

Астрономи виявили нову планету, яка має щонайменше пару рекордів. Хоча вчені ще багато чого не знають про цей не такий вже й далекий за космічними мірками світ, відомо, що планета перебуває в зоні населеності своєї зірки, а значить, там може бути вода ...

Втік зі служби, ще й вихвалявся цим: ДБР затримало дезертира з Франківщини

четвер, 9 травень 2024, 17:28

Правоохоронці затримали військовослужбовця, який вихвалявся, що не повернеться на службу та підбурював до втечі інших військових.Про це повідомили у Державному бюро розслідувань, передає "Еспресо.Захід". Фігурант проходив службу в одній з військових ча...