Лікарі надають допомогу постраждалим, один не вижив: На Харківщині затримали чоловіка, котрий стріляв у відпочивальників з дітьми

Правоохоронці з'ясовують обставини стрілянини, що сталася в селі Гусарівка на Харківщині, де чоловік вийшов з лісу та відкрив вогонь по великій компанії відпочивальників з дітьми, повідомляють Патріоти України з посиланням на сайт Нацполіції Харківської області.

"На місці події працівники поліції затримали 53-річного жителя району. У чоловіка вилучили зброю", - йдеться у повідомленні.

Повідомлення про стрілянину надійшло до Барвенківського відділення поліції 27 червня близько дев’ятої вечора.

У селі Гусарівка неподалік кар'єру відпочивала компанія з 10 осіб з дітьми. З лісу вийшов зловмисник та зробив кілька пострілів із невстановленої зброї у бік громадян.

Правоохоронці уточнюють, що ймовірно він перебував у стані алкогольного сп'яніння. В результаті стрілянини двоє чоловіків отримали вогнепальні поранення. Їх доставили до лікарні, де 27-річний чоловік від отриманих поранень помер.

Інформація внесена до Єдиного обліку. Вирішується питання щодо кваліфікації події за Кримінальним кодексом України. Наразі працівники поліції встановлюють всі обставини того, що сталося.

Оце так! Популярна спеція за вартістю наздогнала золото

четвер, 18 квітень 2024, 8:50

Одна з найпопулярніших у світі спецій - шафран - подорожчала до золотого рівня. Ці прянощі цінуються за складність виробництва. До того, ж як пише турецьке видання Haber Turk, вона здебільшого росте у країнах, де в останні десятиліття спотерігаються ко...

"Там буде жорстка версія": Нардеп розповів про консульські послуги для військовозобов'язаних

четвер, 18 квітень 2024, 8:30

Представник української делегації в ПАРЄ, яка працює з правами людини, висловився про необхідність надання можливості українцям справедливо користуватися консульськими послугами, щоб запобігти масовим відмовам від громадянства. Про це йшлося в коментар...