Лікарі намагалися реанімувати 45 хвилин: У мережі з'явилося відео порятунку онука Філімонова

Увечері 30 травня стало відомо про смерть 15-річного онука Олега Філімонова, гумориста і екс-кандидата в мери міста Одеса. Юнакові раптово стало погано під час гри в баскетбол, і незабаром він помер незважаючи на зусилля лікарів, передають Патріоти України.

У мережі з'явилося відео, на якому хлопця рятує бригада медиків, як пізніше з'ясувалося - це онук Філімонова Еван Григор.

На кадрах видно, що хлопець лежить на баскетбольному майданчику і медик "швидкої" робить йому масаж серця. Навколо зібралися підлітки, які спостерігали за тим, що відбувається. Трагедія трапилася біля школи № 84 в мікрорайоні "Таїрове" (вулиця Академіка Глушка) ввечері неділі.

"Друзі, у мене в родині сталася велика біда. Сьогодні о 19:10 помер мій онук Еван Григор. Грав у баскетбол на майданчику з друзями. Впав і помер. Швидка намагалася його реанімувати протягом 45 хвилин, але не вийшло. Йому б у серпні виповнилося 16 років. Ось таке горе", - написав у Facebook сам Філімонов.

Попередньо, у хлопця трапилася зупинка серця. Він втратив свідомість і так і не прийшов до тями. 69-річний Олег Філімонов є головою фракції "Слуга народу" в Одеській міськраді.

Сума здивує! Яку пенсію можна отримати із зарплатою у 20 тис. грн

вівторок, 14 травень 2024, 14:56

В Україні із зарплатою в 20 тис. грн та з 35 роками стажу можна розраховувати на пенсію, розмір якої становить лише 5 637,6 грн. Розмір виплати залежить від кількох характеристик. Про це йдеться у публікації OBOZ.UA. Так, згідно з останніми даними ПФУ,...

Жінка-"ніндзя" примудрилася майже рік прожити у вивісці на даху супермаркету

вівторок, 14 травень 2024, 12:53

Жінку-безхатька зі штату Мічиган, США, знайшли у вивісці на даху супермаркету Family Fare у Мідленді. Вона жила там близько року, і ніхто її не помічав. Про це пише Oddity Central, передають Патріоти України. 34-річну жінку, ім'я якої не називається, з...