Лікарі назвали дату, коли коронавірус охопить усі континенти

Пік епідемії протримається орієнтовно до початку весни.

Охоплення всіх континентів новим небезпечним коронавірусом станеться протягом 2-х місяців, передають Патріоти України.

Пік епідемії протримається орієнтовно до початку весни, вважають китайські вірусологи. Що ж стосується Китаю, то пік спалаху коронавіруса в Китаї можна очікувати приблизно через 7-10 днів, заявив глава комісії держкомітету з питань охорони здоров'я КНР. У той же час він запевнив, що різкого стрибка захворюваності не буде.

Лікар Чжун Наньшань зазначив, що поки немає жодного повністю цільового препарату для лікування заражених коронавірусом. Однак ряд методів боротьби із захворюванням все ж є. «Технології життєзабезпечення хворих набагато покращилися, і рівень смертності буде падати», - впевнений Наньшань, передає агентство «Сіньхуа».
Він також додав, що необхідно діагностувати хворобу на ранніх стадіях, а всіх хворих - ізолювати. Нагадаємо, новим коронавірусом захворіли вже 4,5 тис. осіб, 106 з них померли. Крім Китаю, вірус виявили в Південній Кореї, Японії, В'єтнамі, Непалі, Франції, США та інших країнах.

Інновації, що рятують

п’ятниця, 19 квітень 2024, 12:55

Знов обстріл російськими терористами цивільної інфраструктури. Цього разу в Дніпрі. Треба лиш підтримувати, а не душити українські розробки, і обʼєднувати зусилля для прискорення допомоги, а не потурати політичним ревнощам. Ай-Петрі СВ — перспективний ...

Суд виніс вирок тренеру з Харківщини за згвалтування 11-річного хлопця: Шокуючі подробиці справи

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:44

15 квітня Городоцький районний суд Львівської області виніс вирок керівнику громадської організації “Десантно-спортивний навчально-тренувальний центр” у Чугуєві. Чоловіка визнали винним у розбещенні, сексуальному насильстві та зґвалтуванні 11-річного х...