Лікарі не беруться робити прогнози: Відомого російського режисера ввели у кому, його стан критичний

Російського режисера Андрія Звягінцева ввели у штучну кому після перенесеної коронавірусної хвороби COVID-19. Про це повідомляє The Bell з посиланням на джерела, зазначають Патріоти України.

Зазначається, що у Звягінцева виявили 92%-е ураження легенів, його підключили до апарату ЕКМО. Стан режисера оцінювався як вкрай важкий.

У середині серпня його вивезли на лікування до Німеччини. Відомо, що Звягінцев заразився коронавірусом на початку липня. Незабаром у нього було уражено 90 % легенів. У Німеччині режисерові повторно провели всі аналізи, які показали негативний результат. Однак, стан його тільки погіршився.

Андрій Звягінцев: що відомо про режисера

Андрій Звягінцев – російський кінорежисер та сценарист. Режисер отримав головний приз Венеціанського, а також став лауреатом Каннського кінофестивалів. Крім того, Звягінцев – дворазовий номінант на премію "Оскар" в категорії "Кращий фільм іноземною мовою" за фільми "Левіафан" та "Нелюбов".

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...