Лікарі не беруться робити прогнози: Відомого російського режисера ввели у кому, його стан критичний

Російського режисера Андрія Звягінцева ввели у штучну кому після перенесеної коронавірусної хвороби COVID-19. Про це повідомляє The Bell з посиланням на джерела, зазначають Патріоти України.

Зазначається, що у Звягінцева виявили 92%-е ураження легенів, його підключили до апарату ЕКМО. Стан режисера оцінювався як вкрай важкий.

У середині серпня його вивезли на лікування до Німеччини. Відомо, що Звягінцев заразився коронавірусом на початку липня. Незабаром у нього було уражено 90 % легенів. У Німеччині режисерові повторно провели всі аналізи, які показали негативний результат. Однак, стан його тільки погіршився.

Андрій Звягінцев: що відомо про режисера

Андрій Звягінцев – російський кінорежисер та сценарист. Режисер отримав головний приз Венеціанського, а також став лауреатом Каннського кінофестивалів. Крім того, Звягінцев – дворазовий номінант на премію "Оскар" в категорії "Кращий фільм іноземною мовою" за фільми "Левіафан" та "Нелюбов".

Працював на ворога: У Харкові місцевий мешканець намагався навести російські ракети по базі спецпідрозділу ГУР

вівторок, 23 квітень 2024, 14:25

У Харкові Служба безпеки затримала коригувальника російських ракетно-бомбових ударів по місту, який намагався виявити та передати російським військовим місця розташування спецпідрозділу "Кракен" Головного управління розвідки Міністерства оборони Україн...

"Моя ідея набуває видимі обриси": Ганна Маляр у Берліні знімає фільм про подвиг українського народу

вівторок, 23 квітень 2024, 14:05

Ексзаступниця міністра оборони Ганна Маляр заявила, що у Берліні знімає фільм про подвиг українського народу. Про це вона написала на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України. «Це все, що поки можна викладати публічно. Один із знімальних д...