Лікарі не підозрювали небезпечну хворобу: Коронавірус вбив 9-річну дівчинку уві сні

Кімора Лінум - п'ята дитина у Флориді, яка померла від коронавірусу.

У США, штаті Флорида, 9-річна дівчинка померла вночі від коронавірусу. Найжахливіше, що COVID-19 у неї навіть ніхто не підозрював. Про це пише Mirror, передають Патріоти України.

9-річна Кімора Лінум перенесла лихоманку за кілька днів до смерті, але ніколи не проходила тестування на Covid-19. З лікарні її відпустили додому, щоб там остаточно одужати і долікуватися. У лікарні говорили, що дівчинка просто хворіє інфекцією. Її убита горем родина розповіла виданню, що коронавірус ніхто не підозрював.

За словами її сім'ї, здорова дев'ятирічна дівчинка померла від коронавірусу уві сні після того, як задрімала після гри з друзями. Перевірили її на Covid-19 тільки вже після смерті.

Померла Кімора - зліва. Фото: Mirror.

Горя цієї історії додає те, що її смерть сталася всього через три місяці після того, як її батька застрелили. Бабуся Машелл Аткінс сказала, що зробила все можливе, щоб врятувати життя Кіморі. Вона п'ята дитина у Флориді, яка померла від коронавірусу.

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...