Лікарі нічого не знайшли: Розумний годинник врятував від смерті вагітну

Вагітна дівчина заявила, що годинник Apple Watch врятував її життя. 24-річна Ребекка МакМанус відчувала задишку протягом декількох тижнів, але вчасно помітила проблему. Нормальний пульс людини в стані спокою повинен становити від 60 до 100 ударів на хвилину, але у неї він підскочив до 154 ударів, пише Mirror, передають Патріоти України.

Однак лікарі пояснили симптоми тим, що дитина штовхається в діафрагму, і відправили її додому, але після більш ретельного огляду у неї виявили дві легеневі емболії - тромби в кровоносних судинах в легенях, які можуть бути небезпечні для життя, якщо їх не лікувати швидко.

Майбутня мама зараз приймає препарати для розрідження крові і вважає, що годинник Apple Watch врятували їй життя.

"Я відчувала втому і задишку, але я очікувала цього під час другої вагітності. Я піднялася в свою квартиру, і мені було важко дихати. Я сіла на диван, і мій годинник показав, що мій пульс був на рівні 140 ударів в хвилину протягом більше 10 хвилин, як ніби я займалася спортом. Я не повірила, поки не встала і не відчула запаморочення. Потім пульс піднявся до 154 ударів в хвилину. Якби не мій годинник Apple Watch, я б не зрозуміла, в якій небезпеці перебуваю. Це врятувало мені життя", - зізналася дівчина.

Наша Анна Ярославна: 19 травня киянка взяла шлюб з королем Франції

неділя, 19 травень 2024, 5:00

Всі подальші монархи Франції, до Наполеона, були нащадками київської княжни. У Реймському соборі у Франції 19 травня 1051-го київська князівна Анна Ярославна вийшла заміж за короля Генріха I. За чотири дні коронувалась на престол Франції, нагадують Пат...

Задоволення заради користі: На Сумщині чоловік "під контролем поліції" двічі займався сексом із повіями

неділя, 19 травень 2024, 3:40

У Сумській області поліція викрила сутенерку, яка втягнула у заняття проституцією свою знайому. Для того, щоб провести розслідування, поліція залучила чоловіка, якому жінки двічі надавали секс-послуги. Про це йдеться у вироку Охтирського міськрайонного...