Лікарі продовжують битися за життя численних постраждалих у масовій ДТП під Києвом. Що наразі відомо

Лікарі продовжують боротися за життя 11 постраждалих у страшній ДТП на автодорозі Київ-Харків - Довжанський, де зіткнулися дві вантажівки, мікроавтобус і легковик, повідомляють Патріоти України з посиланням на ТСН.

За словами медиків Бориспільської багатопрофільної лікарні, троє постраждалих досі перебувають у вкрай важкому стані. Біля медустанови чергують їхні рідні.

Мати постраждалої в аварії 22-річної Даші Мельник Оксана розповіла, що в ту ніч дівчина їхала з Києва до Кременчука, щоб привітати батька. Сім'я планувала провести вихідні на турбазі, але маршрутка, в якій їхала дівчина, потрапила в аварію.

Коли Даша прийшла до тями після операції, перше, що сказала: "Тату, пробач мені, я купила тобі кросівки на день народження і десь загубила".

Мати додала, що дівчина говорила, що відчуває себе після ДТП нормально, але її довелося терміново оперувати через гематому, яку показало на КТ - зробили трепанацію черепа. Стан Даші вдалося стабілізувати, але вона ще в реанімації.

Як відомо, в мікроавтобусі "Київ-Кременчук" на момент аварії перебувало 18 пасажирів. Двоє з них і ще двоє пасажирів "десятки", яку також протаранила вантажівка, загинули на місці. Водій маршрутки помер у лікарні. Незабаром число жертв аварії зросло до шести.

21-річному водієві вантажівки, якого вважають винуватцем аварії поблизу Борисполя, обрали запобіжний захід у вигляді утримання під вартою протягом двох місяців.

Житель Тернополя намагався відправити за кордон посилки з унікальними древніми скам'янілостями, але втрутилася митниця (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 22:44

Тернополянин спакував три посилки із десятьма древніми каменями із відбитками істот, що належать до унікальних палеонтологічних зразків. Про це йдеться у повідомленні Київської митниці, передають Патріоти України. Цінні артефакти мали прямувати до США,...

"Ми не віддаємо борг державі, а боремося за власне майбутнє", - комбриг "Холодного Яру"

четвер, 25 квітень 2024, 22:03

Проведення демобілізації до закінчення війни є поганою ідеєю. Щоб бійці могли перепочити після виснажливих боїв, потрібно проводити ротації, а для цього потрібно мобілізувати більше людей. Таку думку висловив командир 93-ї окремої механізованої бригади...